Lägg till som bokmärke Lägg till bokmärke!       Skriv ut Skriv ut       Sitemap
 
people Smslan.se

Billiga Smslån
Låna Pengar
   - Låna 1000
   - Låna 2000
   - Låna 3000
   - Låna 4000
   - Låna 5000
   - Privatlån
Smslån
   - Kredit365
   - Expresskredit
   - Folkia
   - Smskontanter
   - Smskredit
   - Nettofinans
   - Meddelandelån
   - Pengos
   - Easycredit
   - Mobillån
   - Smspengar
   - Nanokredit
Privatlån
   - SevenDay
   - Lendo
   - Thorn
   - Freedom finance
   - ICA banken
   - Ikanobanken
Annat
   - Privatekonomi
   - Låna 3000 med skatteavdrag
   - Smslån fakta
   - Smslån i media
   - Smslån reklam
   - Smslån Blogg
   - Smslån ordlista
   - Kronofogden
   - Inkasso
Smslan.se
   - Om oss
   - Kontakta oss

Lån med betalningsanmärkning

Det finns idag en del aktörer som erbjuder lån och smslån till personer med betalningsanmärkning. Att ha en betalningsanmärkning försvårar vanligtvis möjligheterna att få ett lån. Vi på smslan.se listar de aktörer som erbjuder lån trots betalningsanmärkning.

Dessa företag erbjuder smslån trots betalningsanmärkning. Observera att företaget gör en egen bedömning av dig som kund och att smslan.se inte garanterar att du blir beviljad ett sms-lån.Att ha en betalningsanmärkning kan försvåra för dig som vill låna pengar. Inte alla företag godkänner ett sms-lån om du har en betalningsanmärkning. Vi har listat de företag som betalar ut lån trots betalningsanmärkning. Observera att företaget gör en egen bedömning av dig som kund och att smslan.se inte garanterar att du får ett lån.


Hur påverkar en betalningsanmärkning min ansökan om lån?

En betalningsanmärkning påverkar dig genom att det blir svårare att inleda avtal med företag. Detta då en betalningsanmärkning visar att du tidigare har haft problem med att sköta din privatekonomi. Företag bedömer ofta att det är förknippat med en större risk att ingå ett avtal med en person som har en betalningsanmärkning.

En betalningsanmärkning kan innebära problem för dig när du ska skaffa boende, låna pengar, teckna telefonabonnemang osv. Var därför alltid noga med att sköta din ekonomi för att slippa få en betalningsanmärkning.

Har du redan fått en betalningsanmärkning är det viktigt att du börjar med att reglera din skuld. Detta för att slippa att skulden växer hos kronofogden. Din skuld kan snabbt växa sig stor och blir då svårare att betala tillbaka.

De företag som erbjuder lån till dig med betalningsanmärkning tar oftast ut en högre avgift och ränta för sina lån. Anledningen till detta är vanligtvis att de bedömer risken som större när de lånar ut pengar trots betalningsanmärkning.


Vad är en betalningsanmärkning?

En betalningsanmärkning är en anmärkelse en person får som har en eller flera skulder som gått hela vägen till kronofogden. Kronofogden är den sista instansen i ledet av indrivningar ett företag kan tillämpa för att få tillbaka sin skuld. Kronofogdens uppgift i samhället är att se till att företag får tillbaka sina pengar som privatpersoner är skyldiga i form av obetalda räkningar. Kronofogden ger företagen en garanti att få tillbaka sina pengar.

En betalningsanmärkning får man efter att man inte har betalat sin skuld när den har gått hela vägen till kronofogden. Betalningsanmärkningen är en anmärkning på ditt personnummer som meddelar att du tidigare har visat prov på att inte sköta din ekonomi.

Själva betalningsanmärkningen blir sedan synlig för andra företag, när de överväger om de ska ingå ett nytt affärsavtal med dig.

Somliga företag godkänner inga kunder med betalningsanmärkningar, medans andra gör en individuell bedömning på alla sina kunder innan de avgör om de kan ingå ett avtal med dig.

En betalningsanmärkning varar i tre år från det att din skuld är reglerad och i värsta fall kan kronofogden komma hem till dig och göra en utmätning. Det innebär att kronofogden kommer hem till dig och värderar de saker och föremål du har hemma och sedan gör man en försäljning på de saker som har ett tillräckligt högt värde för att kunna betala tillbaka de skulder du är skyldig.


Har du en betalningsanmärkning?

Har du en betalningsanmärkning eller problem med din ekonomi kan du alltid vända dig både till din kommun eller till kronofogden så kan de hjälpa dig att få ordning på din ekonomi. Kommunen har ofta en ekonomisk rådgivning som är kostnadsfri och kronofogden kan hjälpa dig ansöka om skuldsanering.

Känner du att du har fått ordning på din ekonomi men att du fortfarande har kvar en tidigare betalningsanmärkning finns det möjlighet för dig att låna pengar. Lån trots betalningsanmärkning är ingen omöjlighet, dock kan det försvåra för dig och även göra priset på ditt lån dyrare.

Här kan du läsa mer om:

Kronofogden
Inkasso


Dela med dig:

Facebook Pusha Twitter Digg Myspace Del.icio.us BloggyLägg till bokmärke Spara som bokmärke       Skriv ut Skriv ut denna sida

Ad_Mobillån

Relaterade länkar

Information om lån
Pikavippi - Smslån i Finland
Yksityislaina - Privatlån i Finland
Smsguld
Sälja guld
Guld
Sms24karat
Ordlista

Smslån - Mindre lån på t ex 2000 kr över en löptid på 30 dagar.

Blancolån - Lån utan krav om säkerhet.

Avgift - Den avgift som debiteras för ett lån, uppläggningsavsgift.