Låna 1000 kr till 50 000 kr snabbt

Vi kommer bara lista lån som du är godkänd att söka på. Du får ett svar inom femton sekunder. Du kan välja lånet med lägst kostnad och bästa villkoren.

Helt kostnadsfri ansökan hos 20 långivare samtidigt

Gör din ansökan så kommer du snabbt och smidigt få svar på vilka som lånar ut pengar till dig. Du bestämmer därefter vilket lån du vill ha, om du ens vill ha något av de.

Populäraste smslånen 2017

1. Monetti
Upp till 20 000
Ansök före 13:00. Pengar på konto samma eftermiddag.
ansök om lån
2. Ferratum
20 000 kr
Räntefritt 1 mån.
ansök om lån
3. Flexlimit
15 000 kr
Besked direkt
ansök om lån

LÅNBUTIKEN

UPP TILL 10 000:-
18 år
Kundtjänst på helger, lånebeslut inom minuter
ansök om lån

Lånbutiken hette tidigare OK Money och drivs av Risicum Capital AB som i sin tur ägs av Dollar Financial Group som driver lånföretag i tio länder och har omkring 5000 anställda världen över. OK Money som varumärke finns fortfarande kvar i en del andra länder som till exempel Spanien och är en av de äldre långivarna på korttidskrediter som finns i världen. I Sverige har Lånbutiken och Risicum Capital AB funnits i väldigt många år och var en av de som började med att ge ut smslån till konsumenter på den svenska marknaden.

Lånbutiker har två olika typer av lån som de erbjuder sina låntagare, den ena kallas för Snabblån och den andra för Brukslån. En låntagare kan med hjälp av Lånbutikens Snabblån ta ett lån under antingen 61 eller 90 dagar beroende på belopp och kan låna mellan 1000 kr och 7000 kr. Med hjälp av Lånbutikens Brukslån så kan låntagaren låna mellan 500 kr och 15 000 kr och med en otroligt flexibel återbetalningstid på mellan 1 månad och 49 månader. Låntagaren väljer själv vilken löptid som är bäst och kan själv välja under tid att antingen betala av under en kortare eller längre tid.

Låna pengar hos Lånbutiken
Lånbutiken erbjuder sina låntagare två varianter av olika krediter där det första som kallas för Snabblån är ett vanligt smslån på mellan 1000 kr och 7000 kr med en löptid på antingen 61 eller 90 dagar. Låntagaren kan själv beroende på belopp välja vilken löptid som passar låntagarens behov.

Lånbutiken erbjuder även en annan form av kredit som de kallar för Brukslån och där en låntagare kan låna mellan 500 kr och 15 000 kr med en löptid som är flexibel men där lånet måste vara återbetalat inom 49 månader. Låntagaren väljer själv under löptiden hur och när lånet ska betalas tillbaka inom begränsningen på 49 månader.

Betalningsanmärkningar
Lånbutiken accepterar inte att deras låntagare har några betalningsanmärkningar eller något skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten och en låntagare som har detta ska inte försöka låna hos Lånbutiken då ansökan kommer att bli nekad.

UC
Lånbutiken använder sig inte av Upplysningscentralen för sina kreditupplysningar utan använder sig istället av Bisnode för dessa. Det betyder att ingen förfrågan kommer att registreras hos Upplysningscentralen för ansökningar som gjorts hos Lånbutiken.

Krav för att få låna pengar

Minst 20 år gammal
Inga betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten
Folkbokförd i Sverige med svenskt personnummer
Beroende på vilken variant av lån som låntagaren väljer så kan kraven skilja sig åt och även beroende på vilket belopp som låntagaren väljer att ansöka om hos Lånbutiken. För större lån finns det fler krav och de vi ställt upp ovanför är de generella som finns för alla lån hos Lånbutiken.

ansök om lån

När handläggs mitt lån och när får jag pengarna på kontot
Lånbutiken handlägger och betalar ut alla lån under kundtjänstens öppettider som är vardagar mellan 07:00 och 21:00 samt på lördagar mellan 09:00 och 17:00. På söndagar så är kundtjänsten stängd.

Om låntagaren har Nordea eller Handelsbanken så finns pengarna på kontot inom en timme. Övriga banker har pengarna på kontot samma dag om ansökan inkommit till Lånbutiken innan 13:30 annars nästföljande helgfria vardag.

 

Håller du med: Vad tycker du ?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *