Låna 1000 kr till 50 000 kr snabbt

Vi kommer bara lista lån som du är godkänd att söka på. Du får ett svar inom femton sekunder. Du kan välja lånet med lägst kostnad och bästa villkoren.

Helt kostnadsfri ansökan hos 20 långivare samtidigt

Gör din ansökan så kommer du snabbt och smidigt få svar på vilka som lånar ut pengar till dig. Du bestämmer därefter vilket lån du vill ha, om du ens vill ha något av de.

Populäraste smslånen 2017

1. Monetti
Upp till 20 000
Ansök före 13:00. Pengar på konto samma eftermiddag.
ansök om lån
2. Ferratum
20 000 kr
Räntefritt 1 mån.
ansök om lån
3. Flexlimit
15 000 kr
Besked direkt
ansök om lån

MONETTI

UPP TILL 20 000:-
18 år
Ansökan före 13:00 pengar på konto samma eftermiddag
ansök om lån

Monetti drivs som flera andra långivare i Sverige av Folkefinans Gruppen som även driver Kredit 365 och Frogtail. Monetti hette tidigare Folkia och då de är en del av Folkfinans Gruppen så är det en de äldsta långivarna inom Norden och Sverige. Folkefinans gruppen är ursprungligen från Norge men har varit verksamma i Sverige sedan starten av smslån.

Monetti erbjuder sina låntagare ett väldigt flexibelt lån på mellan 1000 kr och 20 000 kr med en löptid som vid de flesta beloppen är flexibla mellan 1 månad och 12 månader. Men om man använder sig av 1000 kr som exempel så kan man som låntagare bara välja att återbetala lånet inom en månad medans de högre beloppen har flera valmöjligheter att välja mellan när det gäller löptid.
Det gör att en låntagare själv har en stor bestämmanderätt om när lånet ska betalas tillbaka och även om räntan självklart ökar om man väljer en längre återbetalningstid så innebär det för en låntagare en viss trygghet att känna till att personen själv väljer återbetalningstid.

Låna pengar hos Monetti
Att låna pengar hos Monetti är väldigt enkelt och görs smidigast via deras hemsida där låntagaren enkelt kan välja belopp och löptid. Monetti underlättar även ansökningsprocessen då de använder sig av bank och e-id för att verifiera att låntagaren är den personen som den utger sig för att vara och på det sättet så slipper låntagaren att skicka in en id handling i kopia till Monetti som tidigare vare det vanliga även om bank och e-id numera nästan är en standard bland långivare. Då Monetti erbjuder en stor variation på sina lån och på löptiden på de lånen så är de en av de främst långivarna inom korttidskrediter som finns i Sverige och som funnits under en så pass lång tid.

Betalningsanmärkningar
Monetti accepterar att deras låntagare har betalningsanmärkningar så länge som de inte har något skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten. Tidigare när Monetti hette Folkia så var det enbart genom Kredit 365 man kunde få ett smslån med betalningsanmärkningar men numera så accepteras det av alla långivare inom Folkefinans gruppen.

UC
Monetti använder sig inte av Upplysningscentralen för sina kreditupplysningar utan använder sig istället av Bisnode för dessa. Det betyder att för en låntagare så kommer ingen förfrågan att registreras hos Upplysningscentralen för de lån som låntagaren har ansökt om hos Monetti eller övriga långivare inom Folkefinans gruppen.

Krav för att få låna pengar

Minst 18 år gammal
Inget skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten
Deklarerad inkomst
Folkbokförd i Sverige med ett svenskt personnummer
Kravet på deklarerad inkomst skiljer sig åt beroende på vilket belopp som ansökan gäller och för mer information om vilka krav Monetti ställer på sina låntagare så har deras hemsida svaret.

ansök om lån

När handläggs mitt lån och när får jag pengarna på kontot
Monetti handlägger alla lån och gör utbetalningar under deras kundtjänsts öppettider som är vardagar mellan 08:00 och 20:00 samt på helger och röda dagar mellan 10:00 och 17:00. Ansökningarna måste inkommit till Monetti före 12:30 på en vardag för att pengarna ska finnas på kontot samma dag och det gäller alla banker. Om ansökan inkommit efter 12:30 eller på en helgdag så finns pengarna på kontot nästkommande helgfria vardag.

 

Håller du med: Vad tycker du ?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *