Låna 1000 kr till 50 000 kr snabbt

Vi kommer bara lista lån som du är godkänd att söka på. Du får ett svar inom femton sekunder. Du kan välja lånet med lägst kostnad och bästa villkoren.

Helt kostnadsfri ansökan hos 20 långivare samtidigt

Gör din ansökan så kommer du snabbt och smidigt få svar på vilka som lånar ut pengar till dig. Du bestämmer därefter vilket lån du vill ha, om du ens vill ha något av de.

Populäraste smslånen 2017

1. Monetti
Upp till 20 000
Ansök före 13:00. Pengar på konto samma eftermiddag.
ansök om lån
2. Ferratum
20 000 kr
Räntefritt 1 mån.
ansök om lån
3. Flexlimit
15 000 kr
Besked direkt
ansök om lån

NANOFLEX

UPP TILL 10 000:-
18 år
Gratis ansökan, pengar samma dag mån-fre
ansök om lån

Nanoflex drivs av Na No Invest & Finans AB och det är den enda långivaren som detta företag vid skrivande stund driver och är i jämförelse med många andra företag som finns en miniatyr. Men Nanoflex har blivit en stor aktör på den svenska smslån marknaden då de erbjuder bra lån till rimliga räntor och kostnader.

Nanoflex är även en långivare som till skillnad från många andra är relativt flexibla och dessutom gör det möjligt för deras låntagare att själv avgöra en del faktorer som redan är bestämda hos andra långivare. Därför har de även fått en så pass stor marknadsandel då de faktiskt har något som andra långivare har saknat.

Nanoflex erbjuder sina låntagare smslån på mellan 1000 kr och 10 000 kr och med en löptid där låntagaren beroende på belopp kan välja att betala tillbaka inom 61 dagar eller 90 dagar. Något som är en ytterligare fördel för Nanoflex då det gör det möjligt för låntagare att faktiskt på ett enkelt sätt kunna låna pengar under den löptid de själva har valt redan från början.

Låna pengar hos Nanoflex
Nanoflex har en enkelt och överskådlig hemsida som gör det möjligt för låntagaren att enkelt och effektivt kunna låna det beloppet som låntagaren behöver under en löptid där låntagaren beroende på belopp kan välja mellan 61 dagar eller 90 dagar. Nanoflex har inte den längsta löptiden som är möjlig att välja men den är mer flexibel än vad många andra långivare har.

Låntagaren kan enkelt identifiera sig med hjälp av antingen bank eller e-id, något som underlättar hela ansökningsprocessen och gör det möjligt för låntagaren att snabbt ansöka om ett lån. Då de accepterar bank eller e-id så behöver låntagaren inte heller skicka in en kopia på sin id handling eller svara på frågor över telefon då det enbart krävs en e-id.

Betalningsanmärkningar
Nanoflex accepterar inte att deras låntagare har betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten. Det betyder att en potentiell låntagare med antingen ett skuldsaldo eller betalningsanmärkningar inte behöver ansöka om ett lån hos Nanoflex då ansökan kommer att nekas oavsett hur låntagarens privatekonomi ser ut.

UC
Nanoflex använder sig inte av Upplysningscentralen för sina kreditupplysningar utan använder sig istället av Bisnode. Det betyder att kreditupplysningen som görs hos Bisnode inte kommer att kunna ses av någon annan och den enda kopian på att en kreditupplysning har gjort är den som skickas till låntagaren.

Krav för att få låna pengar

Minst 20 år gammal
Inga betalningsanmärkning
Inget skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten
Deklarerad inkomst
Folkbokförd i Sverige
Beroende på vilket belopp som låntagaren väljer att ansöka om så skiljer sig kravet på vilken deklarerad inkomst som låntagaren måste ha och det enklaste sättet är att besöka Nanoflexs hemsida för att få mer information om vilket inkomstkrav de har på det beloppet du vill låna.

ansök om lån

När handläggs mitt lån och när får jag pengarna på kontot
Nanoflex handlägger och betalar ut alla lån under kundtjänstens öppettider som är vardagar mellan 08:00 och 17:00. Under helger och röda dagar så är kundtjänsten stängd. Pengarna finns på kontot samma dag om Nanoflex har fått ansökan före 13:30 en vardag. Annars finns pengarna på kontot nästkommande helgfria vardag.

 

Håller du med: Vad tycker du ?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *