Låna 1000 kr till 50 000 kr snabbt

Vi kommer bara lista lån som du är godkänd att söka på. Du får ett svar inom femton sekunder. Du kan välja lånet med lägst kostnad och bästa villkoren.

Helt kostnadsfri ansökan hos 20 långivare samtidigt

Gör din ansökan så kommer du snabbt och smidigt få svar på vilka som lånar ut pengar till dig. Du bestämmer därefter vilket lån du vill ha, om du ens vill ha något av de.

Populäraste smslånen 2017

1. Monetti
Upp till 20 000
Ansök före 13:00. Pengar på konto samma eftermiddag.
ansök om lån
2. Ferratum
20 000 kr
Räntefritt 1 mån.
ansök om lån
3. Flexlimit
15 000 kr
Besked direkt
ansök om lån

SÄKER FINANS

UPP TILL 10 000:-
18 år
1 000 – 20 000 under 30 – 180 dagar
ansök om lån

Säkerfinans är en långivare inom smslån som drivs av S & A Sverige AB som även driver flera andra långivare inom smslån i Sverige såsom till exempel Snabbfinans. Det är en av de störa företagen inom smslån och driver även Mobillån som är den absolut första långivaren enligt egen uppgift på den svenska marknaden. Då Säkerfinans tillhör en så stor koncern så kan man vara säker på att det är en trovärdig långivare som även förser sina låntagare med bra lån till en rimlig kostnad för användaren, något som inte alltid är så vanligt på den svenska smslån marknaden.

Säkerfinans står under Finansinspektionens tillsyn och de följer även konsumentverkets riktlinjer för smslån. Något som gör att en låntagare hos Säkerfinans och andra långivare inom samma koncern kan känna sig säkra på att de har att göra med en seriös långivare.
Säkerfinans erbjuder lika alla andra bolag inom S & A Sverige AB ett smslån på mellan 1000 kr och 40 000 kr men där nya kunder enbart kan låna upp till 25 000 kr och återkommande upp till 40 000 kr. Säkerfinans erbjuder även en flexibel löptid på mellan 61 dagar och 360 dagar vilket gör att en låntagare själv kan avgöra vilken löptid som passar personen.

Låna pengar hos Säkerfinans
Att låna pengar hos Säkerfinans är väldigt enkelt och går likt alla andra långivare inom samma koncern att sköta helt via Säkerfinans hemsida och hela processen tar inte många minuter att slutföra. Säkerfinans använder sig även av bank och e-id för att ansökningsprocessen ska ta så kort tid som möjligt men där låntagaren även slipper att skicka in några kopior på id handlingar eller liknande. Något som underlättar väldigt för låntagaren att faktiskt få sina pengar på kontot samma dag.

Säkerfinans erbjuder sina nya låntagare ett lån på mellan 1000 kr och 25 000 kr med en flexibel löptid på mellan 61 dagar och 360 dagar. Återkommande låntagare kan ansöka om ett lån på upp till 40 000 kr med samma flexibla löptid. Vilket gör Säkerfinans och övriga långivare inom samma koncern till ett av de smslångivare som ger sina låntagare det högsta beloppet att låna.

Betalningsanmärkningar
Säkerfinans likt alla andra bolag inom S & A Sverige AB tillåter inte att deras låntagare har några betalningsanmärkningar.

UC
Säkerfinans använder sig inte av Upplysningscentralen för sina kreditupplysningar utan istället av företaget Instantor för dessa.

Krav för att få låna pengar

Minst 20 år gammal
Inga betalningsanmärkningar
Inget skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten
Folkbokförd i Sverige
Deklarerad inkomst
Beroende på vilket belopp som ansökan gäller så kan inkomstkravet skilja sig markant mellan olika belopp. Därför är det enklast att hitta den informationen på Säkerfinans hemsida.

ansök om lån

När handläggs mitt lån och när får jag pengarna på kontot
Säkerfinans handlägger och betalar ut alla lån under kundtjänstens öppettider som är vardagar mellan 08:00 och 18:00 men är stängda på helger och på röda dagar. Pengarna finns på kontot samma dag med alla banker om lånet betalats ut före 13:30 annars så finns pengarna på kontot nästkommande helgfria vardag.

 

Håller du med: Vad tycker du ?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *