Lägg till som bokmärke Lägg till bokmärke!       Skriv ut Skriv ut       Sitemap
 
people Smslan.se

Billiga Smslån
Låna Pengar
   - Låna 1000
   - Låna 2000
   - Låna 3000
   - Låna 4000
   - Låna 5000
   - Privatlån
Smslån
   - Kredit365
   - Expresskredit
   - Folkia
   - Smskontanter
   - Smskredit
   - Nettofinans
   - Meddelandelån
   - Pengos
   - Easycredit
   - Mobillån
   - Smspengar
   - Nanokredit
Privatlån
   - SevenDay
   - Lendo
   - Thorn
   - Freedom finance
   - ICA banken
   - Ikanobanken
Annat
   - Privatekonomi
   - Låna 3000 med skatteavdrag
   - Smslån fakta
   - Smslån i media
   - Smslån reklam
   - Smslån Blogg
   - Smslån ordlista
   - Kronofogden
   - Inkasso
Smslan.se
   - Om oss
   - Kontakta oss

SevenDay

SevenDaySevenday Är ett fristående svenskt kreditmatknadsbolag. Sevenday är specialiserade inom privatlån och erbjuder lån från 10 000 upp till 300 000 kr med låg individuell ränta. SevenDay:s affärsidé är att erbjuda enkla och billiga privatlån till dig som är i behov av pengar.

Deras affärsidé är: "att erbjuda enkla, prisvärda och lätttillgängliga lån- och sparprodukter till konsumenter". Sevenday har prisgaranti vilket innebär att om det finns någon som har lägre priser än dem så lovar dem att matcha deras erbjudande.


Ansök idag hos SevenDay


Ta ett Privat lån från SevenDay nu!

Du kan snabbt och enkelt låna upp till 300 000 kronor från SevenDay. Genom en personlig och enkel hantering gör SevenDay allt för att göra dig som blivande kund nöjd. Du kan enkelt samla dina andra lån och krediter hos SevenDay och på så vis sänka din månadskostnad

Låna pengar med återbetalningsfria månader

SevenDay erbjuder dig att tre månader om året hoppa över din betalning av lånet. Detta kan vara bra för dig som behöver lite extra pengar en speciell månad. Du kan under tolv månader hoppa över tre månader så länge du inte gör det.

Spara pengar hos SevenDay

Hos SevenDay har du möjlighet att sätta in och spara pengar. SevenDay ger dig en riktigt bra ränta på dina sparpengar och du kan enkelt se hur mycket dina pengar kommer växa på SevenDay:s hemsida. Du får en ränta på 2,5 % av ditt sparade belopp.

Sevenday:s prisgaranti

Hos SevenDay har du möjlighet att sätta in och spara pengar. SevenDay ger dig en riktigt bra ränta på dina sparpengar och du kan enkelt se hur mycket dina pengar kommer växa på SevenDay:s hemsida. Du får en ränta på 2,5 % av ditt sparade belopp. SevenDay har garanti på sina lån vilket gör att om du hittar ett annat lån som är billigare matchar de och erbjuder dig ett lika billigt lån. SevenDay: lån tåls att gämföras och du hittar inte billigare lån någon annan stans. Kort om SevenDay Sevenday är ett helt fristående kreditmarknadsbolag som står under finansinspektionens tillsyn. SevenDay har alltså fulla rättigheter att bedriva ut och inllåning i Sverige. Genom att specialisera sig på privatlån hoppas de kunna sprida sin verksamhet och sin affersidé Sevenday har idag ca 15 anställda.

  • Låna upp till 300.000 utan säkerhet
  • Ränta från 3.95 %
  • Valfri återbetalningstid 1-12 år

Hemsida: SevenDay.se

Telefonnummer: 0770 - 17 77 77

SevenDay sitter i Kista Science Tower och har ca 15 anställda. Sevenday Finans AB är auktoriserat under Finansinspektionen som ett kreditmarknadsbolag.


Dela med dig:

Facebook Pusha Twitter Digg Myspace Del.icio.us BloggyLägg till bokmärke Spara som bokmärke       Skriv ut Skriv ut denna sida


Relaterade länkar

Information om lån
Pikavippi - Smslån i Finland
Yksityislaina - Privatlån i Finland
Smsguld
Sälja guld
Guld
Sms24karat
Ordlista

Smslån - Mindre lån på t ex 2000 kr över en löptid på 30 dagar.

Blancolån - Lån utan krav om säkerhet.

Avgift - Den avgift som debiteras för ett lån, uppläggningsavsgift.