Låna 1000 kr till 50 000 kr snabbt

Vi kommer bara lista lån som du är godkänd att söka på. Du får ett svar inom femton sekunder. Du kan välja lånet med lägst kostnad och bästa villkoren.

Helt kostnadsfri ansökan hos 20 långivare samtidigt

Gör din ansökan så kommer du snabbt och smidigt få svar på vilka som lånar ut pengar till dig. Du bestämmer därefter vilket lån du vill ha, om du ens vill ha något av de.

Populäraste smslånen 2017

1. Monetti
Upp till 20 000
Ansök före 13:00. Pengar på konto samma eftermiddag.
ansök om lån
2. Ferratum
20 000 kr
Räntefritt 1 mån.
ansök om lån
3. Flexlimit
15 000 kr
Besked direkt
ansök om lån

Smslån för examen 5000 kr

Här kommer en liten guide för dig som funderar på att sms lån för att ha extra kul eller ens kunna klara av alla avgifter som uppkommer i samband med examen. Att låna pengar till konsumtion är dock aldrig att rekommendera. Det bästa hade självklart varit att spara pengar innan, men du sitter du där med obetalda räkningar för studentbalen, studentmössan och så vidare. Att ta ett snabblån kan vara en enkel lösningen men kan vara svårt för dig som är student och inte haft några tidigare inkomster från arbete.

Att smslåna utan säkerhet till student kan vara extra dyrt

De flesta seriösa smslåneföretag kräver någon form av inkomst av arbete. Det finns dock en handfull aktörer som inte kräver stadig inkomst, alltså ett lån utan säkerhet. Det krävs dock att de flesta tar en kreditupplysningen från creditsafe eller uc. Det är också så att du som ansöker om sms lån för examen måste vara över arton år och de är de flesta studenter om man inte hoppat över några klasser, vilket de absolut flesta inte gjort. Du får inte ha aktiva skulder hos kronofogden. Tänk på att du måste betala tillbaka varenda krona som du lånat och göra det i tid så du slipper förseningsavgifter för det är då sms lån verkligen blir dyra. Det vanligaste beloppet för en student att ta sms lån på är 5 000 kronor tror vi på smslan.se Här kommer ett räkneexempel för att du ska hitta det billigaste smslånet.

Smslån 5 000 kr: Vilket är bäst för en student som tar examen

 

LÅNGIVARE LÅNEBELOPP LÅNEANSÖKAN
Totalt kostnad: 316 kr Till lånet
Totalt kostnad 495 kr Till lånet
Totalt kostnad 500kr Till lånet
Totalt kostnad: 695:- Till lånet
Dyrast: Totalt kostnad 700 kr Till lånet
Dyrast: Totalt kostnad 700 kr Till lånet

1 kommentar

  1. Man hör ju alltid att smslån är så dyrt men kom igen, att låna från morsan kostar ju mindre än 316 kronor som Onea kostar. Öhh nåt som inte jag förstår här. stämmer det här?

     

Håller du med: Vad tycker du ?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *