Cash2you drivs likt Cash Buddy av JSM Capital AB som även driver ett flertal andra långivare på den svenska lån marknaden. Strukturen är väldigt likartad mellan de två företagen och hemsidorna påminner starkt om varandra. Men även om mycket är snarlikt så finns det fortfarande ett par skillnader mellan Cash2you och Cash Buddy. Hos Cash2you kan man låna mellan 3000 och 25 000 kr under minst ett år och maximalt under fem år och då till en fast månadskostnad. Cash2you är inte ett företag som sysslar med smslån utan med traditionella lån även om de har den väldigt stora fördelen att de erbjuder personer med betalningsanmärkningar ett lån. JSM Capital har funnits på den svenska marknaden för lån under väldigt många år och åtnjuter ett väldigt stort förtroende bland deras låntagare.

UPP TILL 25 000:-
20 år
Bet.anmärkning OK
ansök om lån

Låna pengar hos Cash2you

Cash2you erbjuder lån på mellan 3000 och 25 000 kr med en löptid på mellan ett och fem år där man redan från början vet hur mycket pengar man ska betala tillbaka varje månad. Något som underlättar i ens ekonomiska planering då man alltid vet vilket belopp som man måste betala för sitt lån varje månad.

Om man har bank eller e-id så tar själva ansökningsprocessen inte speciellt lång tid då man får svar på sin ansökan direkt. Om det inte är som så att man behöver få ansökningen granskad manuellt då detta sker på vardagar mellan 9 och 12. Om man får ansökningen beviljad skriver man enkelt under med sitt bank-id eller e-id och slipper på det sättet vänta på att få avtalet hemskickat. Något som kan förlänga processen med ett par dagar.

Betalningsanmärkningar
Cash2you tillåter att deras låntagare har betalningsanmärkningar och det enda kravet är att man inte har något skuldsaldo hos kronofogden. Om man har det oavsett belopp så kommer man inte bli beviljad ett lån. Cash2you har ingen gräns för hur många betalningsanmärkningar du får ha utan det görs en individuell prövning beroende på dina omständigheter och beroende på hur gamla betalningsanmärkningarna är.

UC
Cash2you använder sig av Upplysningscentralen för sina kreditkontroller och de gör de flesta långivarna på belopp över 10 000 kr. En kreditupplysning måste enligt lag göras så det är inte något man kan undvika även om en del långivare använder sig av andra kreditupplysningsföretag än Upplysningscentralen.

Krav för att få låna pengar

20 år eller äldre
Deklarerad Inkomst
Saknar skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten
Folkbokförd i Sverige med svenskt personnummer
Om du redan har ett lån hos Cash2you men på ett lägre belopp än 25 000 kr så kan du ansöka om att höja ditt lån upp till den summan utan några problem.

ansök om lån

När handläggs mitt lån och när får jag pengarna på kontot
Lånen handlägga under kundservice öppettiderna mellan 9 och 12 på vardagar. Du får oftast svar på din ansökan direkt när du ansöker och behöver därför inte vänta på svar om din ansökan inte krävde manuell granskning. Pengarna finns på kontot två eller tre bankdagar efter att Cash2you fått in avtalet vilket betyder att om man använder bank-id eller e-id så kommer pengarna in senast inom tre dagar.