Cash Buddy drivs av JSM Capital AB som även driver ett flertal andra långivare i Sverige och som har som mål att förse sina låntagare med lån på mellan 3000 och 25 000 kr. De är inte ett smslån utan är ett mer traditionellt lån men med den stora fördelen att de erbjuder sina låntagare lån även om personen har betalningsanmärkningar. Något som inte är speciellt vanligt bland långivarna i Sverige och då de inte erbjuder smslån utan traditionella lån så är löptiden på flera år istället för under 30 dagar. Då JSM Capital AB även driver flera andra långivare så är det ett väldigt trovärdigt finansinstitut som funnits i flera år på den svenska marknaden och som även gör det möjligt för människor att kunna ta mindre lån utan några större problem.

Om Cashbuddy Om lånet Låneansökan

Besöksadress
Lasarettsgatan 10
43244 VARBERG
Postadress
Box 1061
43214 VARBERG
Telefonnummer
0340-62 77 41
Telefonnummer
0340-62 77 40
Mobilnummer
070-547 93 43

UPP TILL 25 000:-
20 år
Bet.anmärkning OK

Andra om Cashbuddy
Expressen.se
Hitta.se
Cashbuddy.se
Allabolag.se
Foretagsfakta.se

ansök om lån

Låna pengar hos Cash Buddy

Att låna pengar hos Cash Buddy är väldigt enkelt och om man har ett bank-id så kommer det inte ta många minuter innan lånprocessen är klar då man enkelt skriver under avtalet med hjälp av sitt bank-id. Beloppen man kan låna är mellan 3000 och 25 000 kr under en period av mellan 1 och 5 år med en fast avbetalningskostnad som man redan från början känner till. Den effektiva räntan ligger vid skrivande stund på strax över 33 %.

Betalningsanmärkningar
Cash Buddy tillåter att deras låntagare har betalningsanmärkningar så länge som det inte finns något skuldsaldo hos kronofogden. Om man har ett skuldsaldo hos Kronofogden så kommer lånet inte att bli beviljat. Det finns däremot ingen gräns för hur många betalningsanmärkningar man får ha utan det bestäms efter en individuell prövning baserat på låntagarens betalningsförmåga. Cash Buddy kontrollerar då vilka inkomster och skulder man har och ser om man har förmågan att betala tillbaka lånet.

UC
Cash Buddy tar en UC på sina låntagare och även om alla långivare gör en kreditkontroll på sina låntagare så använder inte alla Upplysningscentralen.

Krav för att låna pengar

Cash Buddy har följande krav för att man ska få låna pengar:
Minst 20 år gammal
Inget skuldsaldo hos Kronofogden
Inkomst av tjänst, A-kassa, näringsverksamhet eller pension
Svenskt personnummer och folkbokföringsadress
Om du redan har ett lån hos Cash Buddy men som är mindre än 25 000 kr så kan du alltid utöka lånet upp till det beloppet. Det betyder att du enkelt kan utöka ditt lån utan problem.

ansök om lån

När handläggs mitt lån och när får jag pengarna på kontot
Cash Buddy behandlar ditt lån mellan 9 och 12 på vardagar och ansökan måste ske genom Cash Buddys hemsida då de inte accepterar ansökningar över telefon. Om du använder dig av Bank eller e-id så kommer lånprocessen att ta ett par minuter men om du saknar det så kommer du behöva vänta på att avtalet skickas hem till dig. Från det att Cash Buddy mottagit din ansökan och fått avtalet underskrivet antingen med bank-id eller genom att du skickat in avtalet så kommer det ta mellan två och tre bankdagar innan pengarna finns på ditt konto.