Creditstar drivs av Creditstar Sweden AB och erbjuder sina låntagare ett lån på mellan 500 och 20 000 Kr. Löptiden på lånen är flexibel och man väljer själv om man vill betala tillbaka lånet mellan 15 dagar och 3 månader. Något som gör att alla kan använda sig av Creditstar för korta krediter oavsett om det är under 15 dagar eller tre månader. Men låntagare som lånar för första gången kan enbart låna upp till 5000 kr men upp till 20 000 kr nästa gång. Creditstar har funnits internationellt sedan 2006 och står under finansinspektionens tillsyn.

UPP TILL 20 000:-
18 år
Bet.anmärkning OK
ansök om lån

Låna pengar hos Creditstar

Hos Creditstar kan man låna mellan 500 och 5000 kr första gången man lånar pengar från Creditstar. Som återkommande kund kan man låna upp till 20 000 kr. Man väljer själv vilken löptid som sak gälla för lånet och det är mellan 15 dagar och tre månader som man har att välja mellan. Man kan inte använda sig av bank-id eller e-id för att snabba på ansökningsprocessen men man behöver inte skicka in några avtal utan allt sköts på nätet eller över telefon.

Betalningsanmärkningar
Creditstar tillåter inte att deras låntagare har några betalningsanmärkningar. Det betyder att oavsett hur liten summan är som man fått en betalningsanmärkning för inte har någon möjlighet att få ett lån beviljat hos Creditstar.

UC
Creditstar använder sig inte av Upplysningscentralen utan av Bisnode. Det betyder att man inte får en förfrågan som andra kan se om man skulle vilja ansöka om en annan kredit vid ett senare tillfälle. Alla finansinstitut och långivare måste enligt lag göra en kreditundersökning så det går inte att komma ifrån det men det är en stor fördel om de likt Creditstar använder sig av ett annat kreditupplysningsföretag än Upplysningscentralen.

Krav för att låna pengar

Måste vara minst 18 år gammal
Inga betalningsanmärkningar
Deklarerad inkomst
Svensk medborgare
Man måste kunna visa upp en deklarerad inkomst eller på något annat sätt visa att man har en inkomst. Men om Creditstar accepterar något annat än en deklarerad inkomst avgörs från fall till fall.

ansök om lån

När handläggs mitt lån och när får jag pengarna på kontot
Creditstar handlägger låneansökningar på vardagar mellan 08:00 och 17:00. Det är även under den här tiden man får svar på sin ansökan. Om man ansöker om ett lån för första gången kan processen ta lite längre tid då man måste verifiera att man är den man utger sig för att vara. Något som sköts smidigt och enkelt under registreringsprocessen.

När man fått sitt lån beviljat så har man oftast pengarna på kontot inom 15 minuter men det är bara på vardagar som man kan få ett lån utbetalt av Creditsafe då de under helgerna är stängda. Om man har sitt konto hos något av de svenska storbankerna så har man pengarna på kontot 15 minuter efter att lånet beviljats men om man har ett konto hos en annan bank måste man dubbelkolla när pengarna kommer att komma in. Senast dagen därpå brukar man ha pengarna på kontot om man har en annan bank.