Daypay grundades under 2011 och drivs av Ambrion Finans AB som erbjuder lån och krediter till svenska konsumenter. De har även ett modernt IT-system som gör att låntagaren inte behöver vänta på att få svar på sin ansökan då allt sker automatiskt även om en del fall kräver en manuell prövning. Daypay erbjuder lån till sina låntagare på mellan 1000 kr och 20 000 kr med en löptid på mellan 30 dagar och 5 år. Löptiden avgörs beroende på vilket belopp det är man lånar och bestäms av Daypay.

UPP TILL 20 000:-
18 år
Låna utan UC
ansök om lån

Låna pengar hos Daypay

Man kan låna mellan 1000 kr och 20 000 kr hos Daypay med en löptid som sätts utifrån storleken på lånet på mellan 30 dagar och 5 år. Något som gör det väldigt smidigt att enkelt och effektivt låna pengar hos Daypay. Man kan även låna 500 kr helt räntefritt om man är en ny kund och inte tidigare har lånat pengar hos Daypay.

Man kan enkelt underteckna avtalet med hjälp av antingen bank-id eller e-id. Daypay erbjuder två olika typer av lån där det ena klassas som Daypay snabblån och det andra kallas för Daypay pluslån. Daypay snabblån är belopp mellan 1000 och 10 000 kr och Daypay pluslån är lån över 10 000 kr. Man kan ansöka om ett lån hos Daypay dygnet runt men pengarna betalas enbart ut under kundtjänstens öppettider.

Betalningsanmärkningar
Beroende på vilken typ av lån man väljer och vilken summa som man ansökt om så kan betalningsanmärkningar accepteras men det avgörs från fall till fall efter en individuell prövning. Rent generellt så är betalningsanmärkningar inte något problem för att låna pengar hos Daypay så länge som allt annat är bra. Men en individuell prövning görs vid varje ansökan och det är inte garanterat att lånet blir beviljat även utan betalningsanmärkningar.

UC
Daypay använder sig inte av UC för snabblån upp till 10 000 kr då de istället använder Creditsafe. Men om man ansöker om deras pluslån så tas alltid en kreditupplysning från Upplysningscentralen. Så beroende på vilket belopp man ansöker om så kan antingen en kreditupplysning från Upplysningscentralen eller Creditsafe göras.

Krav för att låna pengar

Minst 20 år gammal
Folkbokförd i Sverige med ett svenskt personnummer
Det här är enbart de generella kraven som Daypay ställer på alla sina låntagare men beror på storleken på det lån låntagaren har ansökt om. Vid större lån finns det inkomstkrav och kan även vara ett problem om man har en låg inkomst samt betalningsanmärkningar. Det görs en individuell prövning vid varje låneansökan.

ansök om lån

När handläggs mitt lån och när får jag pengarna utbetalt på kontot
Daypay handlägger alla lån under kundtjänstens öppettider som är vardagar mellan 09:00 och 19:00 samt under helger 11:00 och 18:00. Pengarna betalas ut kort efter att lånet beviljats under kundtjänstens öppettider. Pengarna finns sedan på kontot en timme efter att lånet beviljats om man har konto hos antingen Swedbank eller Handelsbanken. Om det gäller en annan bank har man pengarna på kontot samma dag om ansökan kommit till Daypay före 14:00 en vardag annars har man pengarna nästkommande helgfria vardag.

Daypay Öppettider

Måndag – Fredag: 09:00-19:00
Lördag – Söndag: 11:00-18:00
Daypay har öppet alla dagar i veckan och ansökningar behandlas under ordinarie öppettider.

Kontakt

Frejgatan 13, 114 79 Stockholm
Telefon: 08-20 83 00
E-post: info@daypay.se

Övrigt / forum / flashback osv.

Flashback tråd 1.
Flashback tråd 2.
Lånforum tråd 1.
Lånforum tråd 2.

ansök om lån