Att hitta ett smslån utan ränta direkt och där man även får en direktutbetalning till sitt bankkonto är inte speciellt svårt och det finns gott om smslångivare som erbjuder detta till sina nya låntagare. Men mycket beror på vilken bank som låntagaren har om de vill att pengarna ska finnas på kontot direkt då det inte är som så att alla smslångivare erbjuder direktutbetalningar till alla banker. Det är främst ett par banker där de flesta smslångivarna har möjligheten att göra direktutbetalningar och det är något som underlättar för de inblandade och gör det möjligt för en låntagare att faktiskt kunna ta ett smslån utan ränta direkt.

För att ta ett smslån utan ränta direkt så finns det gott om valmöjligheter då det finns gott om smslångivare som erbjuder sina nya låntagare ett smslån utan ränta och då man nästan alltid får svaret och pengarna utbetalade väldigt snabbt så är det främst kundtjänstens öppettider och vilken bank som låntagaren har som avgör när pengarna kommer in på kontot. Men man får som låntagare vara lite försiktig när man ansöker om ett smslån utan ränta direkt om man vill att pengarna ska finnas på kontot samma dag eller mer eller mindre direkt då det krävs att smslångivaren gör direktutbetalningar till den banken som låntagaren använder sig av. Något som i vissa fall nästan är omöjligt att hitta.

Direktutbetalning utan ränta

Smslån utan ränta direkt på helger

Under vardagar är det mycket enklare att hitta ett smslån utan ränta direkt då alla smslångivare är öppna på vardagar medans det kan vara svårare under helger. Framförallt så krävs det då att låntagare och långivare har samma bank för att pengarna ska finnas på kontot samma dag. Men om man inte har samma bank så har man inte pengarna förrän på måndagen därpå. Något som går emot hela syftet med ett smslån utan ränta direkt. Men om man vet att långivaren betalar ut pengarna direkt till låntagarens bank och kundtjänsten har öppet så är det bara att ansöka om lånet och pengarna kommer då att betalas ut och finnas på kontot inom 15 minuter efter det att pengarna betalats ut. Det är helt enkelt det enklaste sättet att faktiskt kunna låna pengar och ha dem på kontot inom en väldigt snar framtid. Men beroende på vilken bank som låntagaren använder sig av så är det enklare eller svårare att hitta smslån utan ränta direkt.

Helgöppna låneföretag
Långivare öppet på lördagar
Långivare öppet på söndagar
Dessa långivare kräver dock särskilda banker för att kunna genomföra utbetalning under helger. De vanligaste bankerna som de flesta har stöd för är Swedbank, Nordea, Handelsbanken, SEB, och Danske Bank. Om du har någon av de andra bankerna som finns så kan det vara svårare att få utbetalt under helgen.

Vilka banker kan man få ett smslån utan ränta direkt med

Om man som låntagare använder sig av Nordea, Handelsbanken eller danske bank så är det väldigt enkelt att hitta en smslångivare som gör direktutbetalningar till låntagarens konto. Om låntagaren däremot har en annan bank så blir det hela mycket svårare och kräver en del sökande för att hitta. I vissa fall är det nästan omöjligt att hitta en smslångivare som erbjuder ett smslån utan ränta direkt och som även gör direktutbetalningar till låntagarens bankkonto. Därför så får man vara beredd om man har någon annan bank än de vi har listat att det kan vara problem med att hitta ett smslån utan ränta direkt med direktutbetalning.