UPP TILL 50 000:-
18 år
Mobilt bankid
ansök om lån

Eurloan drivs av ELCF Sweden AB och har funnits i Sverige under en längre tid. De sysslade tidigare främst med smslån men har numera lämnat den nischen och inriktad sig på en mer traditionell utlåning. De kommer ursprungligen från vår granne Finland där de verkat sedan 2007 men finns även i flera länder kring östersjön.

Alla lån handläggs och ansöks genom deras webbsida, något som verkligen underlättar handläggningen och hanteringen för Euroloan men som även gör det mycket enklare att som låntagare ansöka om ett lån. De erbjuder en kredit på upp till 50 000 kr där varje person får en egen personlig kredit att utnyttja hur de vill och man behöver inte ta ut hela lånet på en gång eller använda hela beloppet.

Låna pengar hos Euroloan
Euroloan kräver att man har ett bank-id eller e-id för att kunna ansöka om ett lån och det går inte att göra det på något annat sätt. Så om man saknar bank-id eller e-id så kommer man inte kunna ansöka om ett lån hos Euroloan.
De erbjuder en kredit på upp till 50 000 kr och löptiden väljer man i stort sett själv utöver att man måste betala tillbaka en viss summa varje månad oftast en viss procent utav lånet. Men utöver det beloppet så är det väldigt flexibelt hur man betalar tillbaka sitt lån.

Betalningsanmärkningar
Euroloan accepterar att deras låntagare har betalningsanmärkningar men det görs alltid en individuell prövning av varje ansökan och kan leda till att en person utan betalningsanmärkningar inte får ett lån medans en med betalningsanmärkningar får ett beroende på omständigheterna i deras ekonomiska situation. Det är med andra ord inte ett hinder för att få ett lån beviljat att man har betalningsanmärkningar men man får inte ha ett skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten.

UC
Euroloan använder alltid Upplysningscentralen för sina kreditupplysningar oavsett hur stort beloppet är man som låntagare ansöker om. Något som kan vara en nackdel för en del men om man bara ansöker om ett lån så gör en förfrågan hos UC väldigt lite för en person.

Krav för att få låna pengar

Måste ha bank eller e-id
Minst 18 år gammal
Folkbokförd i Sverige med ett svenskt personnummer
Utöver de här kraven så ställer Euroloan andra krav beroende på vilket belopp det är du som låntagare vill låna och skiljer sig från fall till fall. Det finns även ett inkomstkrav som skiljer sig beroende på hur stort beloppet är du vill låna.
Om du vet att du har en låg inkomst så kommer Euroloan troligtvis inte vara den rätta långivaren för dig men det är alltid värt ett försök. Betalningsanmärkningar är inte ett hinder för att bli beviljad ett lån hos Euroloan.

ansök om lån

När handläggs mitt lån och när får jag pengarna på kontot
Euroloan handlägger alla lån under kundtjänstens öppettider som är vardagar mellan 07:00 och 17:00. Det är inte de mest generösa öppettiderna. Man har pengarna på kontot inom tre bankdagar från det att lånet har blivit beviljat men kan i undantagsfall ta längre tid och för att vara säker kan man alltid fråga kundtjänsten när pengarna kommer in.