UPP TILL 15 000:-
18 år
Som ett kreditkort
ansök om lån

Everydayplus eller som de också kallas Everyday+ är ett smslån företag som drivs av OPR-Finance AB som startades i Finland under 2005 och som är registrerat hos Finansinspektionen för att bedriva utlåning. Everydayplus står därför under Finansinspektionens tillsyn.

De erbjuder sina låntagare ett lån på mellan 200 kr och 20 000 kr med en väldigt flexibel återbetalning och den första betalningen kan göras så sent som 45 dagar efter att lånet blivit beviljat. Man väljer själv hur man ska betala tillbaka lånet och det enda man behöver göra är att betala det minsta beloppet som Everydayplus satt på sina lån. Något som verkligen är en stor fördel gentemot andra långivare.

Låna pengar hos Everydayplus
Hos Everydayplus så kan man låna mellan 200 kr och 20 000 kr med en flexibel återbetalning och där man inte behöver göra någon återbetalning förrän efter 45 dagar. Sen väljer man om man vill delbetala lånet eller om man vill betala tillbaka hela summan.

Man kan ansöka om ett lån hos Everydayplus antingen via deras hemsida eller som de traditionella smslånen genom att skicka ett sms med en viss kod. På det sättet kan man enkelt och effektivt ta ett lån på ens egna villkor och där man även har en bra delbetalningsplan som andra långivare saknar.

Man behöver inte ansöka om ett lån igen efter att man fått en kredit beviljad utan man kan själv logga in och göra ett uttag när som helst så länge som den tidigare krediten har blivit återbetald.

Betalningsanmärkningar
Everydayplus tillåter inte att deras låntagare har några betalningsanmärkningar överhuvudtaget. Det går därför inte att ansöka om ett lån om man har en betalningsanmärkning.

UC
Everydayplus använder sig inte av Upplysningscentralen utan av Bisnode för sina kreditupplysningar. Även vid summor över 10 000 kr så använder Everydayplus sig av Bisnode något som är väldigt ovanligt då det brukar vara Upplysningscentralen som används vid belopp över 10 000 kr.

Krav för att få låna pengar

Minst 20 år gammal
Inga betalningsanmärkningar
Inkomst på mellan 100 och 150 000 kr
Svensk medborgare och folkbokförd i Sverige
Klarar sedvanlig kreditupplysning
Everydayplus kan även beroende på belopp på lånet som ansökts om, ha ett större inkomstkrav eller andra krav. Med detta är de generella kraven som Everydayplus ställer på sina låntagare.
Då de inte accepterar betalningsanmärkningar i någon form eller storlek så behöver man inte ansöka om man vet att man har en sådan då lånet inte kommer att beviljas.

ansök om lån

När handläggs mitt lån och när får jag pengarna på kontot
Everydayplus handlägger alla ansökningar mellan 07:00 och 21:00 alla dagar i veckan. Det är den långivaren som har de mest generösa öppettiderna bland de långivare vi tittat på och jämfört.

Pengarna finns på kontot inom 15 minuter oavsett veckodag från det att ansökan blivit beviljad om man använder sig av Nordea. Andra banker så har man pengarna på kontot samma dag om ansökan kommit in före klockan 13:30 på en vardag. I övriga fall så kommer pengarna in på kontot nästkommande helgfria vardag.