UPP TILL 15 000:-
20 år
Besked direkt
ansök om lån

Flexlimit drivs av samma C Finance AB som även driver Meddelandelån och är inga nybörjare på smslån marknaden i Sverige. Meddelandelån har nämligen funnits sedan 2006 och även om Flexlimit är relativt nytt så har de samma ägare som Meddelandelån. Det betyder att man på samma sätt kan använda sig av Flexlimit som man kan med Meddelandelån.

De erbjuder lån till sina låntagare på mellan 3000 och 15 000 kr och det man ansöker om är en kontokredit. Så man själv avgör när och hur mycket pengar som ska betalas ut till sitt konto och kan liknas på många sätt med ett kreditkort. Man ansöker helt enkelt om en kontokredit hos Flexlimit och avgör sedan själv hur allt sköts. Återbetalningstiden är relativt flexibel men Flexlimit har ett minsta belopp som måste återbetalas varje månad och det står klart och tydligt hur mycket man måste betala tillbaka och när pengarna ska vara återbetalda.

Låna pengar hos Flexlimit
Flexlimit erbjuder en kontokredit på mellan 3000 och 15 000 kr till sina låntagare vilket gör att man själv som låntagare har en möjlighet att använda sig av den kontokrediten på det sättet man själv tycker är bäst. Löptiden på lånen är väldigt flexibla där Flexlimit enbart sätter ett minsta belopp som skiljer sig beroende på lånesumman som ska återbetalas varje månad.

Räntan på lånen ligger på omkring 10 % per månad och om man återbetalar hela lånet efter en månad så är det den enda räntan man betalar. Du ansöker enkelt om ett lån genom att logga in på din bank och på det sättet få din identitet bekräftad och det tar inte många minuter innan ansökningsprocessen är klar.

Betalningsanmärkningar
Flexlimit tillåter inte att deras låntagare har betalningsanmärkningar. Det betyder att en låntagare inte bör ansöka om ett lån hos Flexlimit om personen känner till att de har betalningsanmärkningar.

UC
Flexlimit använder sig inte av Upplysningscentralen för sina kreditupplysningar utan använder sig istället av företaget Creditsafe för dessa. Så man får inte en förfrågan på sin UC om man ansöker om ett lån hos Flexlimit.

Krav för att få låna pengar

Minst 20 år gammal
Regelbunden inkomst
Inga betalningsanmärkningar eller skulder till Flexlimit/Meddelandelån
Folkbokförd i Sverige
Beroende på vilket belopp låntagaren väljer att låna så kan det finnas andra krav som Flexlimit ställer. Dessa är de generella kraven som alla låntagare måste uppfylla oavsett lånebelopp. Inkomstkravet varierar beroende på vilket belopp låntagaren väljer att ansöka om.

ansök om lån

När handläggs mitt lån och när får jag pengarna på kontot
Flexlimit handlägger alla lån och gör utbetalningar under kundtjänstens öppettider som är vardagar mellan 07:30 och 22:00. Lördagar mellan 09:30 och 17:30 samt söndagar mellan 12:00 och 16:00.

För låntagare som använder sig av Nordea eller Handelsbanken så finns pengarna på kontot direkt efter att utbetalningen har skett. Övriga banker så kan det ta upp till två vardagar innan pengarna finns på kontot oavsett tid som ansökan inkommit till Flexlimit. Men pengarna kan även komma in samma dag om lånet utbetalats innan 12:00 men beror på bank och det enklaste sättet är att ringa Flexlimit och fråga när pengarna kommer in på kontot.