Smslångivare som gör utbetalningar på helgen är många men det beror helt och hållet på vilken bank som låntagaren har om pengarna kommer komma in på kontot. För de flesta smslångivarna har öppet på helgerna men det gäller för den som ansöker att kontrollera att just den långivare du själv har valt faktiskt har öppet då det finns en del långivare som faktiskt inte har öppet på helgerna utan enbart vardagar.

Beroende på vilken långivare du valt så kan det vara olika banker som dessa gör direktutbetalningar till under helgerna och även om de skickar iväg pengarna så är det för låntagare som använder sig av vissa banker nästan helt omöjligt att faktiskt få in pengarna under helgen. Ett par exempel är SEB som det finns ett par stycken som gör direktutbetalningar till men de flesta smslångivarna gör det inte och en annan är Swedbank som inte heller har speciellt många smslångivare som gör direktutbetalningar.

Två seriösa och snabba långivare på helgen

Ferratum.se
Monetti.se
Hela listan som har utbetalningar med helgöppet

Det betyder att man som låntagare med ett konto hos någon av dessa banker faktiskt måste leta runt för att hitta ett smslån på helgen och där pengarna även kommer in på kontot direkt. En annan faktor är faktiskt att även om de gör direktutbetalningar till din bank så är de stängda under helgen och då blir det väldigt svårt att få någon direktutbetalning.

Lån med utbetalningar på helgen

Få ett smslån på helgen

Det finns två saker man egentligen kan mena när man säger smslån på helgen och den ena är att ansökan blir beviljad under helgen men får pengarna först på måndagen efter och det andra man kan mena är att man både får lånet beviljat men även pengarna på kontot under helgen. Det första är enkelt medans det andra är mycket svårare då det kräver att låntagaren har rätt bank och även hittar en smslångivare som gör direktutbetalningar till denna. Men om man använder sig av någon av de tjänsterna som finns på nätet så kan man enkelt och utan problem hitta en långivare som finns och som gör direktutbetalningar under helgerna och även vilka banker som dessa långivare betalar ut till under helgerna. Det är det enklaste sättet att hitta ett smslån på helgen och är även det sättet som garanterat kommer att göra att du kommer ha pengarna på kontot under helgen men som sagt så kräver det att du har ett bankkonto hos en bank som flera långivare gör direktutbetalningar till.

Vilka banker gör smslångivarna direktutbetalningar till

För nästan varje storbank så finns det minst en smslångivare som gör direktutbetalningar till den men det gäller att hitta den smslångivaren som gör direktutbetalningar till just den banken som den potentiella låntagaren har. De banker som flest smslångivare gör direkt utbetalningar till är främst Nordea, Handelsbanken och danske bank. För övriga banker så finns det smslångivare som gör direktutbetalningar till dessa men det är inte många sådana. SEB och Swedbank är de svåraste bankerna att hitta en smslångivare som gör direktutbetalningar till och i fallet med SEB så är det vid skrivande stund enbart en eller två som gör detta och nästan lika många för Swedbank.