UPP TILL 5 000:-
18 år
Sveriges enklaste smslån. 30 dagars lån
ansök om lån

Kredit 365 tillhör Folkefinansgruppen som även äger andra långivare inom smslån och mikrolån men som ursprungligen är ett norskt företag. Andra långivare inom Folkefinansgruppen är Monetti och Frogtail. Men den största skillnaden med Kredit 365 är att vid uppstarten av denna långivare så var det den första inom smslån i Sverige som accepterade att deras låntagare har betalningsanmärkningar. Något som sedan dess blivit väldigt vanligt bland andra långivare. Kredit 365 erbjuder sina låntagare ett lån på mellan 1000 och 5000 kr under 30 dagar. Men då de accepterar att låntagaren har betalningsanmärkningar så har de valt en kortare återbetalningstid än övriga långivare inom Folkefinansgruppen.

Låna pengar hos Kredit 365
Kredit 365 som är en del av den största gruppen i Sverige för smslån och mikrolån nämligen Folkefinansgruppen gör det möjligt för sina låntagare, även de med betalningsanmärkningar att låna mellan 1000 kr och 5000 kr under 30 dagar. Ansökan görs enkelt via Kredit 365s hemsida och man kan enkelt identifiera sig med bank eller e-id. Något som skyndar på ansökningsprocessen och gör att låntagaren kan ha pengarna på kontot samma dag om ansökan görs på rätt tid.

Betalningsanmärkningar
Kredit 365 var den första långivaren på den svenska marknaden att acceptera betalningsanmärkningar hos sina låntagare. Det finns ingen gräns för hur många betalningsanmärkningar en låntagare får ha för att bli beviljad ett lån hos Kredit 365 utan det görs en individuell prövning vid varje låneansökan. Man får däremot inte ha något skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten, oavsett belopp på det skuldsaldot så kommer ansökan att bli nekad.

UC
Kredit 365 använder sig inte av Upplysningscentralen utan använder sig istället av Bisnode för sina kreditupplysningar. Något som gör att en låntagare inte får en förfrågan hos UC om de ansöker om ett lån hos Kredit 365.

Krav för att få låna pengar

Minst 18 år gammal
Inget skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten
Deklarerad inkomst på minst 100 000 kr
Folkbokförd i Sverige med ett svenskt personnummer
Beroende på vilket belopp en låntagare ansöker om så kan inkomstkravet skilja sig men man kommer inte få ett lån beviljat om man har en lägre inkomst än 100 000 kr per år. Men om man inte fått sin första deklaration ännu och man tidigare år har en lägre inkomst så kan man kontakta kundtjänsten för att se om det går att låna trots att man inte har en deklarerad inkomst om man uppvisar en lönespecifikation eller liknande intyg.

ansök om lån

När handläggs mitt lån och när får jag pengarna på kontot
Kredit 365 handlägger alla lån och ansökningar under kundtjänstens öppettider som är vardagar mellan 08:00 och 20:00 samt under helger mellan 10:00 och 17:00. Om ansökan inkommit och blivit beviljad innan 13:00 så har man pengarna på kontot samma dag oavsett vilken bank som används. Om ansökan inkommit efter 13:00 så kommer pengarna in på kontot nästkommande helgfria vardag.

Men beroende på bank så kan det skilja sig när pengarna kommer in på kontot och det enklaste sättet att få reda på exakt när pengarna kommer in är att kontakta sin bank för att ta reda på det alternativt att kontakta Kredit 365s kundtjänst för mer information.