UPP TILL 50 000:-
18 år
Gratis ansökning, inga avgifter endast ränta.
ansök om lån

Kreditkontot ägs som flera andra långivare på den svenska smslån marknaden av Grandvik AB som även driver Extrakredit och Kortlån. Grandvik AB är väldigt känd för sina långivare och har funnits i Sverige under en väldigt lång tid och var en av de första företagen som erbjöd mikrokrediter till svenska konsumenter. Kreditkontot erbjuder lån till sina låntagare på mellan 3000 och 20 000 kr med en löptid som varierar beroende på vilket belopp som låntagaren har ansökt om.

Beroende på det beloppet så kan löptiden vara antingen 1 månad eller 24 månader och man kan som låntagare själv välja vilken löptid som ska gälla för just sitt eget lån. Vilket är en väldigt stor fördel gentemot flera andra långivare där man inte själv kan välja vilken löptid man vill att lånet ska ha och där man inte kan avgöra själv vilken betalningsförmåga som man har.

Låna pengar hos Kreditkontot
Att låna pengar hos Kreditkontot gör man som låntagare enklast genom att besöka deras hemsida där man enkelt väljer vilket belopp man vill låna och med vilken löptid som det lånet ska ha. Man kan som låntagare välja att låna mellan 3000 kr och 20 000 kr och beroende på vilket belopp man som låntagare valt kan man även välja vilken löptid som lånet ska ha mellan 1 månad och 24 månader. Beroende på vilket belopp man valt så kan det finnas flera alternativ att välja mellan när det gäller löptiden. Något som verkligen är en fördel gentemot andra långivare på den svenska marknaden.

Betalningsanmärkningar
Inga långivare som drivs av Grandvik AB tillåter att deras låntagare har betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten. Det betyder kortfattat att en låntagare inte ska ansöka om lån från något företag som ägs av Grandvik AB om de har betalningsanmärkningar då ansökan inte kommer att bli beviljad.

UC
Kreditkontot använder sig inte av Upplysningscentralen utan de använde sig för sina kreditupplysningar av Bisnode precis som de andra långivarna som ägs av Grandvik AB. Det betyder att ingen förfrågan kommer att registreras hos Upplysningscentralen för ansökningar som görs hos Kreditkontot.

Krav för att få låna pengar

Minst 18 år
Inga betalningsanmärkningar
Inget skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten
Deklarerad inkomst på mellan 100 och 150 000 kr
Genomgå en sedvanlig kreditprövning
Beroende på vilket belopp man ansökt om hos Kreditkontot så kan det finnas andra krav och inkomstkravet skiljer sig helt mellan vilken summa man har ansökt om. Om man inte har fått sin inkomst deklarerad ännu så kan man kontakta Kreditkontot för att se om en lönespecifikation kan räcka eller om ett annat intyg kan lämnas in.

ansök om lån

När handläggs mitt lån och när får jag pengarna på kontot
Kreditkontot handlägger alla ansökningar och betalar ut lånen under kundtjänstens öppettider som är vardagar mellan 10:00 och 12:00. På helgerna är kundtjänsten stängd och då handläggs inga ansökningar och man får heller inte in några pengar på kontot under helgen. I vanliga fall beroende på bank så har man pengarna på kontot senast klockan 18:00 samma dag som lånet blivit beviljat. Men som senast har man pengarna nästkommande helgfria vardag.