UPP TILL 10 000:-
18 år
500:- till 4 000:- 30 dagar, 10 000:- 90 dagar
ansök om lån

Kundfinans drivs av Smspengar Norden AB som även driver flera andra långivare inom mikrokredit i Sverige och som funnits under en väldigt lång tid. Smspengar Norden AB driver även företaget Smspengar. Kundfinans erbjuder sina låntagare lån på mellan 500 kr och 12 000 kr med en löptid på mellan 30 och 90 dagar där låntagaren själv kan avgöra hur lång återbetalningstid som just låntagarens lån sak ha med vissa undantag där det inte går att välja en kortare eller längre löptid på just det beloppet. Kundfinans är ett företag som gör det möjligt för låntagaren att låna pengar oavsett vilket belopp eller återbetalningstid som passar låntagaren.

Låna pengar hos Kundfinans
Kundfinans har en enkel process för att låntagaren ska kunna låna pengar hos dem. Genom Kundfinans hemsida så gör man alla ansökningar och får snabbt besked om lånet beviljats eller inte och det gör att en låntagare hos Kundfinans aldrig behöver vänta speciellt länge på besked om lånet beviljats. Kundfinans erbjuder även nya kunder att låna 500 kr under 30 dagar helt räntefritt men det är ett erbjudande som bara kan utnyttjas av nya låntagare och låntagare som redan lånat hos Kundfinans kan inte använda det erbjudandet. Nya kunder kan även låna upp till 12 000 kr och det finns ingen gräns för hur mycket en ny låntagare kan låna från Kundfinans.

Betalningsanmärkningar
Kundfinans tillåter inte att deras låntagare har några betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten och alla ansökningar där låntagaren har något av detta kommer att nekas. Det gäller alla Smspengar Norden AB:s lånföretag och en låntagare med betalningsanmärkningar ska välja ett annat företag att låna pengar från än något av de som ägs av Smspengar Norden AB.

UC
Kundfinans använder sig inte av Upplysningscentralen för sina kreditupplysningar på låntagaren utan de använder istället Bisnode för dessa. Det betyder att ingen förfrågan kommer att registreras hos Upplysningscentralen för ansökningar som görs hos Kundfinans.

Krav för att få låna pengar

Minst 18 år gammal
Inga betalningsanmärkningar
Inget skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten
Deklarerad inkomst på mellan 100 och 150 000 kr
Folkbokförd i Sverige med svenskt personnummer
Svensk medborgare med ett svenskt bankkonto
Beroende på vilket belopp som låntagaren har ansökt om så kan det skilja vilka krav som Kundfinans har på sina låntagare. Framförallt är det inkomstkravet som skiljer sig beroende på vilken lånesumma som låntagaren har ansökt om. Det krävs även att man har den inkomsten på sin inkomstdeklaration från förra året då Kundfinans inte alltid godkänner något annat intyg än detta på vilken inkomst som låntagaren har.

ansök om lån

När handläggs mitt lån och när får jag pengarna på kontot
Kundfinans handlägger och utbetalar alla lån under kundtjänstens öppettider som är vardagar mellan 08:00 och 18:00. Helger så är Kundfinans stängda och inga lån utbetalas eller handläggs. Pengarna finns på kontot strax efter att lånet beviljats om låntagaren använder sig av Danske Bank, Handelsbanken eller Nordea. Om man använder sig av någon annan bank så tar det ungefär en bankdag innan man har pengarna på kontot. Pengarna kan dock finnas på kontot samma dag om lånet utbetalas innan klockan 13:00.