Folkia = Monetti?

Det stämmer (namnbyte 2015).

Vad utmärker ett lån härifrån
Hos oss och många andra smsaffiliate så tillhör Monetti en av de bästa lånesidorna. Och det är inte konstigt varför Monetti är en av de lånesidor som presterar bäst. Inte bara vi på smslan.se påstår detta utan här finns: Lika ränta för alla och inga dolda kostnader. Dolda kostnader är det ingen som gillar. Deras webbplats är enkelt att navigera på, både på mobil och laptop. Kundtjänsten är tillgänglig varje dag. Du kan alltså få hjälp att låna lördagar och söndagar.

Kostnadsfri låneansökan
På helger, kvällar och nätter – Du kan ansöka om lån när du vill. Har du några frågor kontakta bara Monettis kundtjänst så får du snabbt hjälp alla dagar i veckan.

Negativt med Monetti
Nja, De är störst i sverige på snabblån av en orsak. Du kan få tag på något billigare smslån hos andra men varför – här finns allt du behöver när det gäller snabblån.

Ansökan snabblån

Snabblån helgfri vardag innan 13.00, har du pengarna på kontot senast samma dag mellan 15.00 och 17.00. Gör du låneansökan efter 13.00 på en helgfri vardag har man pengarna på kontot senast dagen efter och ansöker man efter 13.00 på fredag eller under helg finns pengarna på bankkontot senast måndag morgon.

—–> Ansökan
—-> Vår infosida

Låna mellan 1 000 och 20 000 kr
Återbetalning upp till 12 månader

Länkar om ämnet: smskredit: monsar : quickbank :