Sms lån även om man har kronofogden på sig är inte det enklaste och kräver ibland att man faktiskt får leta runt bland de otaliga smslångivarna som finns och som är verksamma i Sverige och på det sättet kan man faktiskt hitta en smslångivare som är villig att låna ut pengar.

Sms lån även om man har kronofogden

Låna pengar trots kronofogden

Men om man har ett skuldsaldo hos kronofogden så kommer det bli mycket svårare att få tag på ett sms lån då det finns ytterst få smslångivare som accepterar detta men om det bara gäller att man har betalningsanmärkningar så finns det alltid alternativ att välja mellan och det är nästan standard att det inte är ett problem. Men det skiljer sig som sagt mellan olika smslångivare och man får vara beredd på att det kan bli problem att få ett lån om man har betalningsanmärkningar och en låg inkomst då det oftast krävs en lite högre inkomst för att bli beviljad ett sms lån med betalningsanmärkningar. Men för att få ett sms lån även om man har kronofogden efter sig så kan man enkelt och effektivt använda sig av de jämförelsetjänster som finns på nätet och som gör det möjligt att enkelt ansöka om och få ett sms lån beviljat.

Kan man få ett sms lån även om man har kronofogden på sig
Det korta svaret är att det kan man. Men svaret är mer komplext än så då det finns ett flertal olika faktorer som en smslångivare faktiskt tittar på före de beviljar eller nekar en ansökan om ett sms lån och det är framförallt inkomsten. Om man har betalningsanmärkningar men med en relativt hög inkomst så kan man enklare få sms lån än om man har betalningsanmärkningar och en låg inkomst. För det hänger nämligen samman och gör att människor som har haft betalningsproblem tidigare men som har en hög inkomst enklare får ett sms lån beviljat än de som har den omvända situationen.

Om man har ett skuldsaldo hos kronofogden så kommer det vara väldigt svårt att få ett sms lån beviljat då det vid skrivande stund inte finns en enda långivare som accepterar detta även om man som låntagare kan ha tur och få sin ansökan godkänd för att långivaren missat detta. Men det är väldigt osannolikt och om man har en skuld till kronofogden så kommer man troligtvis inte få något sms lån oavsett ens övriga ekonomi.

Vem kan få ett sms lån även om de har kronofogden efter sig

Om man har en ordnad privatekonomi och betalningsanmärkningar samt en hög inkomst så har man sällan några problem att få en låneansökan beviljad. Om man har skuldsaldo hos kronofogden så kommer man troligtvis inte bli beviljad ett lån och det gäller även om man har betalningsanmärkningar och en väldigt låg inkomst. Har man väldigt många betalningsanmärkningar som är relativt nya så kan även det vara ett problem även om de flesta långivarna ser till din framtida betalningsförmåga och inte till din historiska sådan. Därför kan även människor med många betalningsanmärkningar hos kronofogden bli beviljade ett sms lån. Mer information här, här, här och svd.