UPP TILL 10 000:-
18 år
60 dagar helt räntefritt
ansök om lån

L’EASY Minilån drivs av Thorn svenska AB som även driver L’EASY och som är kända både för sina lån och sina krediter för att kunna köpa hemelektronik eller vitvaror. Det är ett stort företag som funnits i Sverige under väldigt lång tid och som gjort att låntagarna kunnat låna och köpa hemelektronik i många år. L’EASY Minilån är en uppföljning av L’EASY tidigare sysselsättning och de har helt fokuserat Minilån på att ge ut just minilån men med en stor skillnad mot andra kreditgivare inom mikrolån att de har en mycket längre löptid på sina lån.

L’EASY Minilån erbjuder mikrokrediter till sina låntagare på mellan 5000 kr och 10 000 kr med en löptid på mellan 12 och 36 månader. Låntagaren väljer själv vilken avbetalningstid som passar låntagaren bäst i det intervallet och låntagaren har även möjligheten att ändra detta under lånets löptid till antingen kortare eller längre löptid upp till 36 månader.

Låna pengar hos L’EASY Minilån
För att låna pengar hos L’EASY Minilån så behöver man enbart besöka hemsidan där man snabbt och enkelt kan välja vilket belopp man vill ansöka om och vilken löptid som det lånet ska ha. På det sättet kan en låntagare enkelt och utan problem låna pengar hos L’EASY Minilån.
Då L’EASY även har en annan verksamhet där de lånar ut större summor så ska man inte förväxla dessa då L’EASY Minilån enbart lånar mellan 5000 kr och upp till 10 000 kr med en flexibel löptid på mellan 12 månader och 36 månader. Man får som låntagare all information som man behöver om lånets kostnader redan när man väljer belopp och löptid. På det sättet kan man som låntagare enklare jämföra mellan olika krediter utan några problem.

Betalningsanmärkningar
L’EASY Minilån accepterar inte att deras låntagare har vare sig betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten. Det gör heller inte moderbolaget och om man har betalningsanmärkningar så är det bättre att välja någon annan långivare än L’EASY och L’EASY Minilån.

UC
L’EASY Minilån använder sig av Upplysningscentralen för alla sina kreditupplysningar oavsett vilket belopp det gäller. Därför kommer en förfrågan att registreras hos Upplysningscentralen när en låntagare ansöker om ett lån hos L’EASY Minilån och om man vill låna pengar utan UC så är inte L’EASY Minilån rätt företag att välja.

Krav för att få låna pengar

Minst 20 år gammal
Inga betalningsanmärkningar
Inget skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten
En deklarerad inkomst
Beroende på vilket belopp låntagaren har ansökt om så kan det finnas andra krav än de vi ställt upp ovanför. Framförallt så är det inkomstkravet som skiljer sig beroende på vilket belopp som låntagaren har ansökt om. Behöver du mer information om inkomstkravet på just det belopp du vill låna så kan du alltid kontakta L’EASY Minilåns kundtjänst.

ansök om lån

När handläggs mitt lån och när får jag pengarna på kontot
L’EASY Minilån handlägger och betalar ut lånen under kundtjänstens öppettider som är vardagar mellan 08:00 och 18:00. På helgerna så är kundtjänsten stängd och inga lån handläggs då. Vanligtvis har man pengarna på kontot samma dag eller senast nästkommande helgfria vardag beroende på när lånet betalades ut under dagen. Vill man som låntagare få mer information om när pengarna kommer in på kontot så kan man kontakta L’EASY Minilåns kundtjänst.