UPP TILL 10 000:-
20 år
Kundtjänst på helger, Gratis låneansökan, lånebesked omedelbart
ansök om lån

Meddelandelån drivs av C Finance AB som även driver låneföretaget Flexlimit och som funnits sedan starten i Uppsala 2006. Meddelandelån är en av de äldsta aktörerna inom smslån på den nordiska marknaden enligt egen uppgift. Det stämmer säkert att de var en av de första aktörerna på marknaden för smslån då Meddelandelån blivit en synonym för smslån och mikrolån.

Något som visar på att de har funnits under en längre tid på den svenska marknaden och de har under den tiden de varit verksamma försett sina låntagare med bra smslån till rimliga räntor och det är ett av skälen att de fortfarande finns kvar när det finns många större aktörer med fler långivare på den svenska marknaden.

Meddelandelån erbjuder sina låntagare ett flexibelt smslån på mellan 500 kr och 10 000 kr där löptiden är flexibel beroende på belopp på mellan 15 dagar och tre månader. Något som gör att oavsett vilket behov som låntagaren har så har Meddelandelån ett lån som passar.

Låna pengar hos Meddelandelån
Meddelandelån erbjuder sina låntagare ett smslån på mellan 500 kr och 10 000 kr. Även för nya kunder så är det möjligt att låna maxbeloppet och löptiden är satt så att låntagaren kan välja beroende på vilket belopp ansökan gäller mellan 15 dagar och 3 månader. Så oavsett hur ens ekonomi ser ut så finns det en möjlighet att hitta en löptid som gör det möjligt för låntagaren att kunna betala tillbaka lånet.

Meddelandelån använder sig även av bank-id eller e-id för att underlätta ansökningsprocessen för sina låntagare och det gör det väldigt enkelt att ansöka om ett lån och samtidigt bekräfta ens identitet utan att behöva skicka in en kopia på sin id handling.

Betalningsanmärkningar
Meddelandelån accepterar inte att deras låntagare vare sig har betalningsanmärkningar eller något skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten. Vilket kortfattat betyder att ansökningar från potentiella låntagare som antingen eller inte kommer att bli beviljade.

UC
Meddelandelån använder sig inte av Upplysningscentralen utan använder sig istället av kreditupplysningsföretaget Creditsafe. Det betyder att ingen förfrågan kommer att registreras hos Upplysningscentralen för lån som ansökts om hos Meddelandelån.

Krav för att få låna pengar

Minst 20 år gammal
Inga betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten
Folkbokförd i Sverige med svenskt personnummer
Svenskt bankkonto
Beroende på vilket belopp som låntagaren ansöker om så kan det finnas andra krav än de generella och framförallt så finns det ett inkomstkrav som beror på vilket belopp som ansökan gäller. För mer information om vad det finns för krav för just den summan du vill låna så finns svaret på Meddelandelåns hemsida.

ansök om lån

När handläggs mitt lån och när får jag pengarna på kontot
Meddelandelån handlägger alla lån under kundtjänstens öppettider som är vardagar mellan 07:30 och 22:00 samt på lördagar mellan 09:30 och 17:00. På söndagar har kundtjänsten öppet mellan 12:30 och 16:00.

Pengarna utbetalas direkt efter att lånet blivit beviljat och om låntagaren har Nordea eller Handelsbanken så finns pengarna på kontot nästan omedelbart men senast en timme efter utbetalningen. För övriga banker så har låntagaren pengarna på kontot om ansökan inkommit före 13:30 på vardagar annars nästkommande helgfria vardag.