UPP TILL 15 000:-
18 år
Bet.anmärkning OK, Ingen uppläggningsavgift, besked direkt
ansök om lån

Nettofinans är en del av Finboom Koncernen som har som affärsidé att förse privatpersoner i Sverige med blancolån och krediter med en löptid på 5 år. Något som inte är speciellt vanligt men då Nettofinans inte är ett smslån företag utan mer en vanlig traditionell långivare så är det inte inom det segmentet man ska jämföra dem. De erbjuder krediter och lån till sina låntagare på mellan 10 000 kr och 25 000 kr med en avbetalningstid på 5 år och låntagaren kan själv inte välja vilken avbetalningstid som ska gälla då det är satt från början av Nettofinans. Låntagaren kan självklart lösa lånet i förtid men löptiden som är satt är 5 år och går inte att få lägre oavsett vilket belopp som ansökan gäller. Men då en låntagare kan betala lånet när som helst så har låntagaren 5 år på sig att betala av lånet.

Låna pengar hos Nettofinans
Att låna pengar hos Nettofinans är inte speciellt svårt och de har en alldeles utmärkt hemsida för detta som gör det enkelt att ansöka och även snabbt att få besked på den ansökan. Man kan utan problem använda sin bank eller e-id för att signera lånet och då snabbas processen upp något enormt jämfört med att avtal ska skickas fram och tillbaka mellan långivare och låntagare. Något som fortfarande är vanligt bland de som erbjuder traditionella lån även om det bland smslångivarna har blivit nästan en standard att man kan använda sig av bank eller e-id för att skynda på processen.

Nettofinans erbjuder sina låntagare ett lån på mellan 10 000 kr och 25 000 kr med en fast löptid oavsett belopp på 5 år. Det gör att en låntagare enkelt kan få ett lån beviljat på den summan som de behöver och återbetala i sin egen takt då man självklart kan betala sitt lån i förtid hos Nettofinans.

Betalningsanmärkningar
Nettofinans accepterar betalningsanmärkningar då de enligt egen uppgift tittar på din framtida betalningsförmåga och inte den du har haft tidigare. Men det krävs att man har en ordnad privatekonomi i övrigt för att ansökan ska bli beviljad. Man får däremot inte ha något skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten då man inte kommer att bli beviljad ett lån.

UC
Likt nästan alla traditionella blancolångivare så tar Nettofinans en kreditupplysning från Upplysningscentralen. Det betyder att din ansökan kommer att registreras som en förfrågan hos Upplysningscentralen och kommer vara synlig för andra.

Krav för att få låna pengar

Mellan 20 och 60 år gammal
Deklarerad inkomst
Inget skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten
Folkbokförd i Sverige
Beroende på vilket belopp som ansökan gäller så skiljer sig kravet på inkomst och det enklaste sättet att få besked om du har en tillräckligt hög inkomst är att besöka Nettofinans hemsida.

ansök om lån

När handläggs mitt lån och när får jag pengarna på kontot
Nettofinans handlägger alla lån och gör utbetalningar under deras kundtjänsts öppettider som är måndag till torsdag 09:00 till 19:00. Samt fredagar mellan 09:00 och 17:00. På helgerna så är Nettofinans kundtjänst stängd. Pengarna finns på kontot inom 24 timmar på vardagar efter att ansökan blivit beviljad.