Nordiclån är ett ny långivare som kablades ut i början av 2017. Man kan ansöka om ett lånebelopp på högst 50 000 kronor, fördelat på 12 till 80 månader. Den låga räntan är från 7,92 procent och inte allas lika hög som andra sms lån på marknaden. Låneansökan är en kort process som inte tar många minuter att fylla i. Du måste dock ha tillgång till bankid eller mobilt bankid för att din ansökan ska fortgå. Nordiclån utlovar på sin webbplats en snabb återkoppling. Det innebär att Nordiclån utbetalar lånet inom en timme då lånet är godkänt. På deras webbplats läser vi att man erhåller snabbt svar och oftast pengarna på bankkontot redan dagen efter om låneansökan blir godkänd.

UPP TILL 50 000:-
20 år
12 till 80 månader
ansök om lån

Varför ska du välja Nordiclån bland alla sms lån
Nordiclån har en fast månadskostnad som beräknas på lånebeloppet och på hur länge du lånar. Därför är det en fördel att alltid veta hur mycket man ska betala på lånet varje månad. Du kan betala av hela lånet när som helst. Detta är dessutom inget som kostar något extra. Du behöver såklart inte amortera hela lånet på direkten utan kan även betala in stora delar av lånet när du kan.

Öppettider

Den som har frågor om lån behöver inte vänta länge hos Nordic lån. Deras kundtjänst har öppettiderna måndagar till fredagar från åtta på morgonen till sex på kvällen samt lördagar tio till fyra. Du kan alltid ringa deras support om du inte vill chatta eller maila. Telefonnumret till nordiclån är 020-24 24 24. Den som känner igen telefonnumret till Nordiclån är grym för den finns på Thorns alla smslånsidor.

ansök om lån