Med termen nya smslån så menar man egentligen nya smslångivare och det är helt enkelt att man vill hitta nya smslån eller smslångivare som erbjuder sina nya kunder lån till väldigt förmånliga räntor. För det är något som nya smslån är väldigt bra för och det är för människor som tar många smslån och vill hålla nere sin räntekostnad för dessa så mycket som möjligt. Något som man med hjälp av nya smslån faktiskt kan göra på ett sätt som tidigare aldrig funnits och är en helt modern uppfinning. Smslån är helt enkelt en korttidskredit som även kallas för snabblån och mikrolån och är oftast ett lån under en väldigt kort löptid och med ett relativt lågt belopp.

Nytt för 2017

Lån upp till 30 000:-
Få ett besked och pengarna snabbt
Ett finansiellt företag från 2000-talet
ansök om lån
Läs mer
50 000:-
12 till 80 månader
ansök om lån
Läs mer

Hitta nya sms lån

Om man redan har använts sig av de räntefria lån som finns på nätet så är nya smslån ett sätt att fortsätta att hålla nere sina räntekostnader då de nästan alltid erbjuder sina nya låntagare väldigt förmånliga lån. På det sättet hittar de nämligen återkommande kunder och även om de inte tjänar några pengar på det första räntefria lånet så är de andra lånen inte räntefria. Det gör att en låntagare på det sättet får en viss lojalitetskänsla med det smslån företaget som de valt.

Så hur hittar man nya smslån 2017

Att hitta nya smslån är inget svårt och det dyker ständigt upp nya smslångivare på den svenska marknaden och det kommer troligtvis att fortsätta att dyka upp nya under en lång tid framöver då det är en miljardmarknad. Det genererar enorma summor pengar till ägarna och är ett bra sätt att kunna hjälpa människor som behöver en korttidskredit men som inte har tiden att vänta på ett vanligt blancolån. För den största fördelen med smslån är att man inte behöver vänta speciellt länge innan pengarna finns på kontot och det gäller även om man använder sig av nya smslån. Då man med ett vanligt traditionellt lån kan behöva vänta i upp till en vecka innan pengarna finns på kontot så är smslånen mer inriktade mot akuta situationer där man behöver ett extra tillskott till kassan och inte kan vänta en vecka på att pengarna ska komma in på kontot.

Hur många nya smslån finns det?

Varje år så dyker det upp väldigt många nya smslångivare som erbjuder förmånliga lån och krediter till sina nya låntagare. Det är helt enkelt nästan omöjligt att säga hur många olika nya smslångivare som finns då det alltid dyker upp nya på marknaden. Det kan även vara nya smslångivare som tillhör en koncern som redan driver andra långivare inom smslån eller ett helt nytt företag.

Men principen är att man som låntagare oftast får väldigt förmånliga räntor och villkor med nya smslångivare i motsats till de äldre sådana. Därför ska man alltid försöka att hitta nya smslångivare om man vill ta ett så billigt lån som möjligt. Man får även fördelen att de ofta erbjuder bättre villkor och löptider än andra långivare och på det sättet så kan en låntagare med hjälp av nya smslån faktiskt spara både pengar och tid. Läs mer här och här.