Att ta ett smslån utan ränta första gången man lånar hos en smslångivare är inte svårt och det finns vid skrivande stund flera olika smslångivare som ger sina nya låntagare helt räntefria lån första gången de lånar pengar hos den långivaren. Något som verkligen är positivt för låntagare som letar efter lån där de enkelt kan låna ett mindre belopp utan att behöva oroa sig över att de behöver betala tillbaka en hög ränta utöver lånebeloppet. Men det finns även en del långivare där en låntagare faktiskt kan låna flera tusen kronor helt räntefritt utan något annat krav för att få detta än att låntagaren tidigare aldrig lånat hos den långivaren. Det finns självklart andra krav för att få ett lån beviljat men för att få det räntefritt så är det enda kravet att låntagaren aldrig tidigare lånat pengar av den långivaren.

Ofta är det till och med som så att man kan ta ett smslån utan ränta första gången även hos en långivare där man tidigare har lånat från en långivare inom samma koncern. Något som gör det väldigt enkelt att hitta ett smslån utan ränta första gången och för personer som tidigare aldrig tagit några smslån alls så finns det väldigt många långivare att välja mellan. På det sättet kan en låntagare faktiskt låna väldigt stora summor pengar och aldrig behöva betala en enda krona i ränta för dessa lån. Det är något som man tidigare inte trodde existerade.

Lån utan ränta första gången

Hur hittar man ett smslån utan ränta första gången man tar ett lån

Att hitta ett smslån utan ränta första gången man lånar hos den långivaren är inte speciellt svårt och det finns gott om långivare som har detta erbjudandet till sina nya låntagare. Det är även en av de största anledningarna till att människor idag söker efter nya smslångivare för att på det sättet kunna hitta en långivare som erbjuder sina nya låntagare räntefria smslån. Det enklaste sättet är att antingen använda sig av någon av de otaliga jämförelsetjänster som finns på nätet och där man enkelt får en översikt över olika smslångivare och vilka avgifter samt kostnader som finns och även om de erbjuder sina nya låntagare ett räntefritt smslån första gången som de lånar hos dem.

Hur tjänar smslångivare på att ge ut ett smslån utan ränta första gången

Att smslångivare i Sverige har dessa erbjudanden är inte så konstigt då det finns så pass många smslångivare att de måste utmärka sig på något annat sätt än att enbart erbjuda smslån med låga räntor. Med hjälp av ett smslån utan ränta första gången för deras nya låntagare så bygger de även upp en viss lojalitet från en del kunder och får då återkommande låntagare som enbart använder sig av den långivaren som från början erbjöd dem ett lån utan ränta. Det är på många sätt väldigt smart marknadsföring då det på ett väldigt enkelt sätt skapar en möjlighet för långivaren att bygga upp sitt rykte och även få en del nya kunder som senare återkommer och då betalar ränta på sina lån.