UPP TILL 20 000:-
18 år
1 000 – 20 000 under 30 – 180 dagar
ansök om lån

Snabbfinans drivs av S & A Sverige som även driver flera andra långivare inom smslån på den svenska marknaden. Snabbfinans har även funnits under en längre tid vilket gör det väldigt enkelt för en låntagare att vara säker på att de är ett seriöst och trovärdigt företag inom smslån. Något som inte alltid är så enkelt att veta då det finns så pass många olika smslångivare på den svenska marknaden. Snabbfinans erbjuder lån och krediter på mellan 1000 kr och 40 000 kr med en löptid på 61 dagar och 360 dagar. Nya låntagare kan däremot enbart låna upp till 25 000 kr första gången de tar ett lån hos Snabbfinans.

Snabbfinans är även en av de långivarna som vill se till att smslånen blir mer trovärdiga som ett alternativ till vanliga lån. Därför är de också en av de långivarna som helt slutat med att låna ut pengar med en löptid som är kortare än 61 dagar. Något som inte alla långivare har gjort ännu men som verkligen har förändrat marknaden för smslån.

Låna pengar hos Snabbfinans
Att låna pengar hos Snabbfinans är enkelt och görs via deras hemsida utan några som helst problem och så länge som låntagaren uppfyller de krav som Snabbfinans ställer så går allt väldigt smidigt. Snabbfinans har även så att en låntagare kan verifiera sin identitet med bank eller e-id något som visserligen börjar bli en standard bland smslångivare men som inte riktigt har helt slagit igenom ännu. Därför är en ansökan om lån hos Snabbfinans väldigt enkelt.

Snabbfinans erbjuder sina nya låntagare ett snabblån på mellan 1000 kr och 25 000 kr med en löptid på mellan 61 dagar och 360 dagar. För återkommande låntagare så erbjuder Snabbfinans ett lån på mellan 1000 kr och 40 000 kr med samma löptid. Något som verkligen underlättar möjligheten för en låntagare att kunna låna större summor pengar med en generös löptid.

Betalningsanmärkningar
Snabbfinans och hela koncernen S & A Sverige AB tillåter inte att deras låntagare har vare sig betalningsanmärkningar eller skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten. Vilket betyder att låntagare med detta helst inte ska söka om några lån hos Snabbfinans då de inte kommer att få lånet beviljat.

UC
Snabbfinans använder sig inte av Upplysningscentralen utan använder sig istället av Bisnode för sina kreditupplysningar. Så inga förfrågningar kommer att registreras hos Upplysningscentralen oavsett vilket belopp som ansökan gäller hos Snabbfinans.

Krav för att få låna pengar

Minst 20 år gammal
Inga betalningsanmärkningar
Inget skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten
Deklarerad inkomst på mellan 100 och 150 000 kr
Folkbokförd i Sverige
Beroende på vilket belopp som låntagaren vill låna så kan det finnas andra krav som Snabbfinans har.

ansök om lån

När handläggs mitt lån och när får jag pengarna på kontot
Snabbfinans handlägger alla lån och gör utbetalningar under Kundtjänstens öppettider som är vardagar mellan 08:00 och 18:00. Snabbfinans är stängda under helger och röda dagar. Pengarna finns på kontot direkt om låntagaren använder sig av SEB. Övriga banker så finns pengarna på kontot samma dag om ansökan kommit in före 13:30 på vardagar. Annars finns pengarna på kontot nästkommande helgfria vardag.