StrandiaFinans drivs av SMS Pengar Norden AB som även driver SMSPengar och en del andra långivare inom den svenska smslånemarknaden. Då StrandiaFinans är en del av denna koncern så kan man likt övriga företag inom denna vara säker på att man använder sig av ett seriöst och trovärdig långivare som erbjuder rimliga lån till låga räntor.

UPP TILL 10 000:-
18 år
Utan säkerhet eller borgensmän
ansök om lån

StrandiaFinans är ett av de företagen som gör det enkelt att så enkelt som möjligt kunna låna pengar för sina låntagare då de försökt att göra hela processen så strömlinjeformad som möjligt. Men StrandiaFinans likt alla andra bolag in Sms Pengar Norden AB har ett stort problem då de inte har speciellt bra öppettider och är helt stängda under helger och röda dagar.

StrandiaFinans erbjuder sina låntagare ett lån på mellan 500 kr och 10 000 kr med en löptid på mellan 30 och 90 dagar. Löptiden är även den relativt flexibel där låntagaren på nästan alla belopp kan välja att återbetala mellan 30 och 90 dagar och det enda undantaget vid skrivande stund är om låntagaren vill låna 500 kr.

Låna pengar hos StrandiaFinans
StrandiaFinans har en enkel och användarvänlig hemsida som gör det enkelt för en potentiell låntagare att välja vilken summa och vilken löptid som låntagaren vill ha. På det sättet så kan en låntagare få en mycket större valfrihet än hos andra långivare och på det sättet är StrandiaFinans ett av de bättre företagen inom smslån.

StrandiaFinans erbjuder sina låntagare ett lån på mellan 500 kr och 10 000 kr med en flexibel löptid på mellan 30 dagar och 90 dagar. Låntagaren väljer själv vilken löptid som ska gälla för lånet med undantaget för 500 kr där det enbart är 30 dagar som gäller. Övriga lån så kan låntagaren välja mellan 30 dagar och 90 dagar. StrandiaFinans har även en väldigt enkel ansökningsprocess där låntagaren använder sig av sitt bank-id eller e-id för att identifiera sig och på det sättet så skyndas processen på något enormt.

Betalningsanmärkningar
StrandiaFinans tillåter att en låntagare har betalningsanmärkningar. Det får däremot inte finnas något skuldsaldo hos Kronofogdemyndigheten.

UC
StrandiaFinans använder sig inte av Upplysningscentralen för sina kreditupplysningar utan använder sig istället av Bisnode för detta. Så ingen förfrågan kommer att registreras hos Upplysningscentralen eller någon annanstans utöver den kopian låntagaren får hem i brevlådan.

Krav för att få låna pengar

Deklarerad inkomst på 100 000 kr senaste 2 åren
Svenskt mobilnummer
Inga skulder hos Kronofogdemyndigheten
Beroende på vilket belopp som lånet gäller så kan StrandiaFinans ha andra krav på sina låntagare. Men dessa är de generella kraven som StrandiaFinans ställer på alla sina låntagare.

ansök om lån


När handläggs mitt lån och när får jag pengarna på kontot

StrandiaFinans handlägger och betalar ut alla lån under kundtjänstens öppettider som är vardagar mellan 08:00 och 18:00 men stängt under helger och röda dagar. Pengarna finns på kontot direkt om låntagaren använder sig av Nordea eller Handelsbanken. Övriga banker så finns pengarna på kontot samma dag om lånet utbetalats innan 13:30. Om lånet betalats ut efter det så finns pengarna på kontot senast nästkommande helgfria vardag.